Medlemskap i SIF ski

Vi ønsker at flest mulig vil bli medlemmer av SIF ski og derigjennom støtte arbeidet vi gjør for skisporten i Salangen. Gjennom å tegne medlemskap støtter du vårt arbeid med å opprettholde aktivitetstilbudet i form av preparerte skiløyper i Seljeskogen, turløypa over Høgda til Sandbergan og løysløypa på Sandbergan.

Det kan tegnes både familiemedlemskap og enkeltmedlemskap. Lenke til direkte innmelding via minidrett.no. https://medlemskap.nif.no/131144

Enkeltmedlem kroner 250,-.
Familiemedlemsskap  kroner 400,- for hele familien
Treningskontingent: Ingen treningsavgift.

Medlemskontingenten betales gjennom minidrett.no. En inngang til alt! - Min idrett.

Som medlem av SIF ski kan du benytte vår gode rabattavtale hos Sport1 Sjøvegan. Avtalen gir deg følgende fordeler som medlem mot fremvisning av rabattkort (dette får du utlevert i butikken når medlemskap er bekreftet betalt av SIF ski til butikken):
- klubbkolleksjon hvor Sport1 dekker 25% av prisen, SIF ski 25% og den enkelte 50%  (forhåndsordre tas opp hver høst, ca 4 ukers leveringstid)
- 20% på all skibekledning forøvrig (dette innebefatter skibukser, skijakker, skiluer og skihansker)
- 25% på all skismurning og prepareringsutstyr
- 30% på alle skistaver i butikkens lager
- 30% på racingski, sko og bindinger i butikk/butikkens lager
  (ved enkeltbestillinger utover butikkens lager: 20%)
- 30% på racingski og bindinger forhånds/samleordre Fischer, bestilles via Kurt-Jan Kvernmo
 

I tillegg vil det til enhver tid være mulig å å lage avtaler om bedre rabatter på enkeltprodukter ut over klubbavtalen dersom det settes opp samlebestillinger (minimum 10). Her må det avtales med butikken i hvert tilfelle.