Forside
Årsmøte 2019 Klubbmesterskap onsdag 10.april 2019 Onsdagsrenn 2019 Medlemskontingent 2019 Rabattavtale hos Sport1 Sjøvegan for medlemmer av SIF ski Skilisens Bilder fra oppstartssamlingen Kronerulling til tråkkemaskinen
Kalender
Årsmøte SIF-ski
Skirenn
Resultater Hvordan melde på deltakere i skirenn Onsdagsrenn Komitelister
Trening
Treningsplaner 2018-2019 Tips til trenerne
Løyper
Løypenytt Løypekart Salangstrimmen Løypekart onsdagsrenn Løypekart konkurransetraseer
Organisasjonsinfo
Foreldrevett SIF ski Handlingsplan 2013-2016 Krav om politiattest i Salangen IF ski
Webkamera Salangstrimmen Arkiv
Arctic skifestival i Finnfjordbotn 9-10/2 Kretsmesterskap Harstad 2-3. februar Salangen IF-ski gjør klart til helgas renn: Stor skiinteresse Informasjon om Sone- og Kretsrenn 13 januar 2013 ligger under "Skrirenn" Rennplan 2012 Kiruna 2012 Medlemsmøte m/sosial sammenkost Fellestreninger 17.mai arrangement Støtt SIF-ski Dugnad foran banken torsdag 3 mai kl 1800 Sesongavslutning Kiruna-spelen Skiløyper Klubbmesterskap Skiløyper i påsken Myefjell 2. påskedag Salangstrimmen 2012 NNM Stokmarknes Lotteri Aktivitetspris coop nord OBS årets siste Onsdagsrenn Treningsplan 2012/2013 Treningsplan 2011/2012 NNM Stokmarknes Salangstrimmen 2012 Testrenn 23. desember
Skisporet.no Medlemskap i SIF ski  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Kronerulling for gode skiløyper i Salangen – støtte til tråkkemaskinen

Kronerulling for gode skiløyper i Salangen – støtte til tråkkemaskinen

SIF ski legger stor vekt på å gi hele befolkningen i Salangen kommune et vinteraktivitetetstilbud, og får mange gode tilbakemeldinger på den innsats som gjøres for å holde et kvalitativt best mulig løypenett tilgjengelig for ski-ivrige Salangsværinger.

Driften av tråkkemaskinen utgjør en stor utgiftspost for SIF ski, og vi håper at du er villig til å støtte opprettholdelsen av et best mulig tilbud om gode skiløyper gjennom å gi et bidrag til denne kronerullingen.

Ved å støtte driften av tråkkemaskinen til SIF ski er du med på å gi oss mulighet til drifte et best mulig løypenett i kommunen vår – skisesongen igjennom. Det å ha oppkjørte løyper på vinteren er en viktig motivasjonsfaktor og stimulerer barn, eldre, mosjonister og konkurranseutøvere til å spenne på seg skiene.

“Her kommer vi, vi har superduper gli’ og vi går på ski…”

Til beste for store og små som ønsker å benytte av seg et best mulig løypetilbud i Salangen!

Om du vil støtte tråkkemaskindriften ber vi deg om å gjøre en direkte overføring til vår bankkonto nummer 4803.04.90501.

Med ski-hilsen styret i SIF ski